Η Δομικά Πασίση Α.Ε. με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της πισίνας σας παρέχει τον Καταρράκτη Πισίνας τύπου Cobra σε ασυναγώνιστη τιμή:

1.300,00 Euro + Φ.Π.Α.

Μετατρέψτε την πισίνα σας σε μια μοναδική όαση που θα κεντρίσει τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσει τον κάθε επισκέπτη με τον καταρράκτη πισίνας Cobra από τη Δομικά Πασίση Α.Ε.

Ο Καταρράκτης Πισίνας ή αλλιώς Νεροκουρτίνα ή Υδροκουρτίνα, αποτελεί ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στοιχείο που θα προσδώσει αίγλη στην πισίνας σας. Ο καταρράκτης τύπου Cobra ονομάζεται έτσι λόγω της γεωμετρίας της καμπύλης επιφάνειας του, κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με βάση τα υψηλότερα ευρωπαϊκά standards και με μοναδικό ιταλικό design. Διαθέτει ρύγχος 70cm και συνολικό ύψος 95cm.

Εύκολος στην τοποθέτηση και χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη προεργασία. Απαιτείται μονάχα μία έξοδος σωλήνα 2” για παροχή νερού και μια σταθερή βάση για την ασφαλή στήριξη του. Η βάση του καταρράκτη πισίνας είναι διαστάσεων 430x330mm. Η νεροκουρτίνα αφού συνδεθεί με την παροχή νερού δημιουργεί μια ομοιόμορφη, συνεχή οθόνη νερού ενώ παράλληλα προσφέρει και εντυπωσιακό νυχτερινό φωτισμό του ύδατος σε ποικίλους χρωματισμούς. Υπάρχει δυνατότητα ειδικής κατασκευής κατόπιν ζήτησης.

Αποτελεί ιδανική λύση για πισίνες εξωτερικές και εσωτερικές, κατοικίας και ξενοδοχειακών μονάδων.

pasisis-νεροκουρτίνα-διαστασεις