Φως υπό τον έλεγχο σας με παράθυρα στέγης VELUX.

Η Δομικά Πασίση Α.Ε. πρωτοπορεί φέρνοντας στην Ελλάδα τη Νο 1 εταιρεία παραθύρων στέγης παγκοσμίως. Ως επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας του Δανέζικου οίκου VELUX, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τη σκοτεινή και σκονισμένη σοφίτα σας στον πιο φωτεινό και ευχάριστο χώρο του σπιτιού σας.

Η VELUX είναι εδώ και θα τη βρείτε στη Δομικά Πασίση Α.Ε.

Η εξαιρετική ποιότητα, ο κομψός σχεδιασμός, η ευκολία στη χρήση και η μακρά διάρκεια ζωής καθιστούν τα παράθυρα στέγης VELUX την πιο δημοφιλή επιλογή παγκοσμίως.

Παράθυρα Στέγης ή Φεγγίτες; Τι να επιλέξω;

Φεγγίτες Στέγης.

Οι Φεγγίτες Στέγης VELUX με τιμή μόνο από 99.00 € αποτελούν την πλέον οικονομική λύση για προσθήκη φυσικού φωτισμού και αερισμού στη σοφίτα σας ενώ παράλληλα σας παρέχουν προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ενδείκνυνται για μη κατοικήσιμους χώρους, όπως αποθηκευτικούς χώρους, καθώς δεν παρέχουν τα ίδια στάνταρ σε θερμομόνωση και ηχομόνωση όπως τα Παράθυρα Στέγης.

Οι Φεγγίτες Στέγης αποτελούν ιδανική λύση και για έξοδο κινδύνου.

Παράθυρα Στέγης.

Η τοποθέτηση Παραθύρων Στέγης ενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου η σοφίτα σας αποτελεί κατοικήσιμο χώρο στον οποίο επιθυμείτε φυσικό φωτισμό και αερισμό.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές Παραθύρων Στέγης VELUX και OKPOL προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα σχέδια παραθύρων στέγης κατάλληλα για κάθε ανάγκη.

  • Εάν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το παράθυρο στέγης σε χαμηλό σημείο (για παράδειγμα σε στέγη με χαμηλό ταβάνι) σας συνιστούμε τα Παράθυρα Στέγης VELUX Κεντρικού Άξονα Περιστροφής. Ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί το πλέον εργονομικό μοντέλο της Velux καθώς ανοίγει και κλείνει εύκολα, ακόμη και αν παρεμβάλλονται έπιπλα εμπρός του.
  • Για εσάς πάλι που αναζητείται απαράμιλλη ποιότητα και εργονομία σε χαμηλή τιμή τα Παράθυρα Στέγης OKPOL Κεντρικού Άξονα Περιστροφής αποτελούν ιδανική λύση με τιμή μόνο από 200.00 €. Η OKPOL μάλιστα συμπεριλαμβάνει και το στεγανωτικό στην προσφορά, εξοικονομώντας σας κατ’ αυτό τον τρόπο το επιπλέον κόστος αγοράς του.
  • Εάν πάλι επιθυμείτε να εγκαταστήσετε το Παράθυρο Στέγης σε υψηλό σημείο και παράλληλα θέλετε χειροκίνητο χειρισμό τότε η λύση είναι τα Παράθυρα Στέγης VELUX Άνω Άξονα Περιστροφής. Ο συγκεκριμένος τύπος Παραθύρων Στέγης αποτελεί ιδανική λύση και για έξοδος κινδύνου λόγω της δυνατότητας πλήρους περιστροφής έως και 180°.
  • Για εσάς που θέλετε απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και πανοραμική θέα το Μπαλκόνι Στέγης VELUX αποτελεί την ιδανική λύση. Απλό στη χρήση του, ανοίγοντας το άνω πλαίσιο και πιέζοντας το κάτω μέρος προς τα έξω δημιουργείτε ένα μπαλκόνι στη στέγη σας.
  • Αν επιθυμείτε να τοποθετήσετε το Παράθυρο Στέγης σας σε δυσπρόσιτο σημείο ή απλά θέλετε απόλυτο έλεγχο από τον καναπέ της κεραμοσκεπής σας τότε η λύση είναι τα Παράθυρα Στέγης VELUX Κεντρικού Άξονα Περιστροφής Αυτόματου Χειρισμού. Μπορείτε να επιλέξετε παροχή είτε ηλεκτρικής είτε ηλιακής ενέργειας. Ο συγκεκριμένος τύπος Παραθύρων Στέγης έρχεται με προεγκατεστημένο αισθητήρα βροχής.
  • Τέλος για εσάς που δεν αρκείστε μόνο σε ένα Παράθυρο Στέγης οι λύσεις Combi έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις σας. Απλά αποφασίστε τον αριθμό των Παραθύρων Στέγης που θα εγκαταστήσετε & την διάταξη τους και το σύστημα μεταλλικής περιμετρικής στεγάνωσης θα ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας.

Λύσεις για όλους τους χώρους

Η Δομικά Πασίση Α.Ε. σε συνεργασία με τη VELUX σας παρέχει μια ευρεία γκάμα λύσεων καθώς και ένα πλήρες σύστημα συμπληρωματικών προϊόντων και αξεσουάρ για κάθε χρήση από την εγκατάσταση μέχρι και τις τελευταίες πινελιές.