Ενεργειακά Παράθυρα Στέγης κεντρικού άξονα περιστροφής Oman με στεγανωτικό flash και 10ετή εργοστασιακή εγγύηση μόνο από 200.00 €.

Η Δομικά Πασίση Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα την οικονομικότερη Ευρωπαϊκή σειρά παραθύρων στέγης.

Η σειρά παραθύρων στέγης Oman αποτελεί την πλέον οικονομική λύση για επίτευξη φυσικού φωτισμού και αερισμού στη σοφίτα σας. Δεν απαιτείται επιπλέον κόστος για την αγορά της στεγάνωσης καθώς η προσφορά περιλαμβάνει το στεγανωτικό flash. Παράλληλα με συντελεστή θερμοπερατότητας U=1,1 W/m2k στη standard έκδοση τους, τα παράθυρα στέγης Oman αποτελούν την πλέον έξυπνη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας καθώς παρέχουν την καλύτερη θερμομόνωση σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές εταιρείες (όσο χαμηλότερος είναι ο συντελεστής U τόσο καλύτερες επιδόσεις έχει το παράθυρο).

Ο χαμηλότερος θερμικός συντελεστής σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Το Παράθυρο Στέγης Oman κατασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας σας σιγουριά και ασφάλεια με εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών.

Με σύστημα αξονικής περιστροφής ως προς το κέντρο, το Παράθυρο Στέγης Oman, επιτρέπει στο πλαίσιο να παραμένει ανοιχτό σε μια σειρά από θέσεις ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα και πλήρους περιστροφής υπό γωνία 180° για ευκολία στον καθαρισμό του εξωτερικού υαλοπίνακα.

Δείτε επίσης: 

Συγκρίναμε τα παράθυρα στέγης Oman με τα Linea Best και τα Velux Vlt.