Τα πιο δημοφιλή παράθυρα στέγης τώρα και στην Ελλάδα. Τα παράθυρα στέγης VELUX κεντρικού άξονα περιστροφής GGL/ GGU αποτελούν το πλέον εργονομικό μοντέλο της VELUX καθώς ανοίγουν και κλείνουν εύκολα χάρη στην ειδική χειρολαβή στο πάνω μέρος του παραθύρου, ακόμη και αν παρεμβάλλονται έπιπλα εμπρός τους.

Γνωρίστε την Apple των Παραθύρων Στέγης στη Δομικά Πασίση Α.Ε.

Για εσάς που αναζητάτε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, η λύση έρχεται από τον εφευρέτη των παραθύρων στέγης, την εταιρία VELUX. Τα παράθυρα στέγης VELUX κεντρικού άξονα περιστροφής, με σύστημα αξονικής περιστροφής ως προς το κέντρο, επιτρέπουν στο πλαίσιο να παραμένει ανοιχτό σε μια σειρά από θέσεις ενώ ταυτόχρονα παρέχουν τη δυνατότητα πλήρους περιστροφής υπό γωνία 180°, για ευκολία στον καθαρισμό του εξωτερικού υαλοπίνακα. Η εργονομική χειρολαβή τοποθετημένη στο πάνω μέρος του κουφώματος εξασφαλίζει ασφάλεια κατά τον χειρισμό του παραθύρου καθώς ο χρήστης δεν διατρέχει κίνδυνο τραυματισμού από το περιστρεφόμενο- κινητό μέρος. Παράλληλα δύναται η τοποθέτηση επίπλων ακριβώς κάτω από το παράθυρο χωρίς να παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία του κουφώματος. Τέλος τα μοντέλα GGL και GGU προσφέρουν ένα μοναδικό πτερύγιο εξαερισμού που συνοδεύει τη μπάρα χειρισμού ώστε να μπορείτε να αερίζεται το δωμάτιο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Συγκριτικά με τα παράθυρα στέγης άνω άξονα περιστροφής, το παράθυρο στέγης κεντρικού άξονα χάρη στην καινοτόμα μπάρα χειρισμού στο πάνω μέρος δίνει τη δυνατότητα για τοποθέτηση σε χαμηλότερα σημεία προσφέροντας ευχρηστία και παράλληλα απρόσκοπτη θέα.

Σας συνιστούμε τον συγκεκριμένο τύπο εφόσον θέλετε να τοποθετήσετε το παράθυρο σε χαμηλό σημείο, για παράδειγμα σε στέγη με χαμηλό ταβάνι.