Σκέφτεστε σκάλες οροφής, σκάλες σοφίτας ή σκάλες στέγης; Σκέφτεστε Δομικά Πασίση Α.Ε.

Ξύλινη πτυσσόμενη σκάλα οροφής με αναδιπλούμενο σύστημα βαθμίδων σε τρεις θέσεις σε ασυναγώνιστη τιμή:

Μόνο 145.00€ + ΦΠΑ.

Ο εργονομικός σχεδιασμός, η ευκολία στη χρήση και την τοποθέτηση στο ταβάνι σας καθιστούν τις σκάλες οροφής ΟΜΑΝ την ιδανική λύση για αποθηκευτικούς χώρους, σοφίτες και πατάρια.

Απαλλαγείτε από το επιπρόσθετο κόστος τοποθέτησης και τα εργατικά με τις τυποποιημένες σκάλες οροφής τύπου ακορντεόν από την OMAN. Μια οικονομική, ασφαλής και ολοκληρωμένη λύση από τη Δομικά Πασίση Α.Ε.

Η σκάλα οροφής Oman αποτελείται από έντεκα ξύλινα σκαλοπάτια συνδεδεμένα με ένωση μισοχαρακτού (για extra ασφάλεια και αντοχή) με δύο πλευρικούς βαθμοφόρους, που δύναται να “σπάνε” σε τρία κομμάτια και να αποθηκεύονται στο διάκενο της καταπακτής. Η σύνδεση των βαθμοφόρων μεταξύ τους και με την καταπακτή γίνεται μέσω ειδικού μεταλλικού μεντεσέ βαρέως τύπου.

Όταν η σκάλα είναι ανοικτή αποτελεί ένα σταθερό σύνολο με φέρουσα ικανότητα έως και 150kg, ενώ όταν κλείσει δεν καταλαμβάνει extra χώρο διαμορφώνοντας μία επίπεδη επιφάνεια σε συνέχεια αυτής της οροφής.

Το άνοιγμα της σκάλας οροφής ΟΜΑΝ γίνεται εύκολα και με ασφάλεια χάρη στην τέλεια ισορροπία των ελατηρίων με τους μηχανικούς μοχλούς λειτουργίας. Το χαμηλό ύψος, η βολική γωνία κλήσης των σκαλιών και οι ειδικές αντιολισθητικές αυλακώσεις κάνουν το ανέβασμα και κατέβασμα άνετο και ασφαλές.