Φεγγίτης Στέγης VELUX Velta

Άνω Άξονα
Πλευρικού Άξονα
από 99,00€
price exlc. tax
122,76€
price including tax
Σε απόθεμα
SKU
Φεγγίτης Στέγης VELUX Velta
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής
VELUX
Κατάλληλο για:
Ψυχρές- Μη μονωμένες Στέγες
Μπάρα Εξαερισμού
Δεν Συμπεριλαμβάνεται

Οι φεγγίτες στέγης VELUX VLT αποτελούν εξαιρετική επιλογή για έξοδο στέγης σε μη μονωμένες ακατοίκητες σοφίτες. Παρέχουν άπλετο φωτισμό και αερισμό με δυνατότητα κλειδώματος σε 3 θέσεις μέσω του ενσωματωμένου αποστάτη στο κάτω ή στο πλευρικό μέρος του πλαισίου (ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε).

Οι φεγγίτες στέγης VELUX VLT παραδίδονται με ενσωματωμένα πρέκια και την περιμετρική στεγάνωση. Το εξωτερικό πλαίσιο είναι καλυμμένο με μέταλλο και κατά συνέπεια δεν απαιτείται συντήρηση. Το εσωτερικό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από σκανδιναβικό πεύκο και επενδεδυμένο εξωτερικά από αλουμίνιο. Η υάλωση γίνεται με μονωτική μονάδα διπλού υαλοπίνακα.

*Οι φεγγίτες στέγης VELUX VLT δεν συνίστανται για χρήση/ τοποθέτηση σε κατοικήσιμες σόφιτες/ στέγες. 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Φεγγίτης Στέγης VELUX Velta
Η Βαθμολογία σας
διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο
τηλεφωνικές παραγγελίες
υπηρεσία click&collect
Σύγκριση Wishlist Ask for quote
Απαιτούμενη Κλίση Στέγης
Απαιτούμενη Κλίση Στέγης

Κατάλληλο για στέγες με κλίση 20-60 μοίρες για τις διαστάσεις 45x73cm, 48x90cm και 20-45 μοίρες για την διάσταση 85x85cm.

2- ετής Εργοστασιακή Εγγύηση VELUX
2- ετής Εργοστασιακή Εγγύηση VELUX

Επί σχεδόν 70 χρόνια, η VELUX σχεδιάζει και κατασκευάζει παράθυρα στέγης ώστε να αντέχουν στις πιο ακραίες συνθήκες χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Τα παράθυρα στέγης VELUX ελέγχονται επιμελώς σε εργαστήρια προσομοίωσης των πιο ακραίων καιρικών συνθηκών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα παράθυρα στέγης VELUX θα εξακολουθήσουν να σας προσφέρουν χαρά για τα επόμενα χρόνια.

Φυσικός Αερισμός
Φυσικός Αερισμός

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για εξαερισμό. Παρέχει τη δυνατότητα κλειδώματος σε 3 θέσεις μέσω του ενσωματωμένου αποστάτη στο κάτω ή στο πλευρικό μέρος του πλαισίου ενώ παράλληλα δύναται η περιστροφή έως και 90°.

Technical Characteristics

configurable product
ευρωπαϊκό προϊόν