Χρόνος Παράδοσης

Πληροφορίες + -

Για την ομάδα της pasisis.com η παραλαβή των παραγγελιών σας άμεσα και σε άριστη κατάσταση, αποτελεί προτεραιότητα! Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας από το κινητό 6951976060 για να επιβεβαιώσουμε στοιχεία μεταφοράς. Τα προϊόντα παραδίδονται στον πελάτη είτε σε κατάστημα της επιλογής του είτε στον προορισμό που ο ίδιος έχει επιλέξει σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pasisis.com συνεργάζεται με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ACS Courier καθώς και με επιλεγμένα πρακτορεία πανελλαδικά. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας αλλά και την περιοχή τελικού προορισμού. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Υπηρεσία Click & Collect - Αθήνα + -

Η pasisis.com συνεργάζεται με το Πρακτορείο Τσάτσου για να καλύψει τις ανάγκες πελατών μας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Στοιχεία πρακτορείου: Πρακτορείο Τσάτσου - Αμφιπόλεως 46 - Βοτανικός - Αττική - ΤΚ: 11855
Παράθυρα Στέγης Αθήνα

Παράθυρα Στέγης Αθήνα

Η pasisis.com προμηθεύει προϊόντα όπως παράθυρα στέγης, παράθυρα ταράτσας, κουπόλες, φωτοσωλήνες, σκάλες οροφής πανελλαδικά και στην Αθήνα. Το κόστος μεταφοράς ενός τυπικού παραθύρου στέγης συμπεριλαμβανομένης της στεγάνωσης στην Αθήνα - Αττική είναι 15,00€ και περιλαμβάνει την παραλαβή του προϊόντος από την ακόλουθη τοποθεσία: Πρακτορείο Τσάτσου - Αμφιπόλεως 46 - Βοτανικός - Αττική - ΤΚ: 11855 - T: 2103458532. Το κόστος μεταφοράς εξοφλείται ξεχωριστά στο πρακτορείο.